Juno-Media

Connecteer met het leven

sales coach

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sales als verkoper en manager kan Juno je perfect begeleiden in de opleiding van (nieuw) verkopend personeel.

Dit zal gebeuren in drie stappen:

  1. Op basis van wetenschappelijk onderbouwde verkoopstechnieken kan men de verkoper trainen om het profiel en de behoeftes van de klant te ‘lezen’. Zo kan men op een spontane manier omgaan met de klant zonder dat zij of hij het gevoel heeft om begeleid te worden in de aankoop. 
  2. Vul deze kennis aan met een oprechte interesse in je klant en zijn verhaal om een persoonlijke band te creëren.  Empathie in de verkoop is essentieel en kan worden aangeleerd met de juiste begeleiding en een betrokken houding.
  3. Afsluitend zullen een reeks concrete tips de algemene kennis van de verkoper sterk aanscherpen opdat een verkoop vlot, spontaan én rendabel verloopt.

Dit alles zal niet alleen geconcretiseerd worden in een succesvolle verkoop maar zal er zelfs voor zorgen dat een klant spontaan jouw ambassadeur wordt bij andere klanten door anderen te vertellen over zijn/ haar positieve ervaringen met uw zaak.

Voorafgaand op de coaching bezoekt Juno je zaak als ‘Mystery client’ en brengt de zaakvoerder of HR dienst hierover nadien verslag uit. Op basis van dit verslag stelt men samen een aangepast actieplan op en kan men starten met de effectieve coaching.

Dit kan in vorm van een algemene groepssessie of met een actieve, individuele coaching op de werkvloer.  

Maar steeds op een positieve manier die de passie voor een excellente service benadrukt en stimuleert.

De steeds veranderlijke omgeving van het consumeren is tegelijk een uitdaging én een unieke kans om het verschil te maken met de concurrent. Een lage prijs aanbieden is niet meer voldoende om je klant te verleiden, de extra aandacht dat je geeft aan je klant zorgt ervoor dat ze na deze aankoop zullen terugkomen en je zaak zelfs aanraden in zijn/haar netwerk.

Aarzel niet om contact op te nemen met ons voor meer vragen of een afspraak.

© 2021 Juno-Media

Thema door Anders Norén