Juno-Media

Connecteer met het leven

De kracht van sociale media

Sociale media is zoals alle innovaties een wonder en kwaad tegelijk, net zoals het zonlicht broodnodig is maar evengoed schadelijk bij onrechtmatig gebruik.

Sociale media heeft onze vorm van communicatie onherroepelijk veranderd. Het was eigenlijk ook nodig want technologie dreef ons al jarenlang uit elkaar met steeds egocentrische bestaansfilosofieën.

De kracht van Sociale Media is immens, nog nooit was er een media dat zo’n impact had op ons leven. Maar wat men gauw vergeet is dat men nog altijd de keuze heeft om deze impact voor jezelf zelf te bepalen. M.a.w. wat betekend Sociale Media voor jou en vooral, wat kan het allemaal voor je doen nu en in de toekomst.

Voor mij is de kracht van Sociale Media de snelheid en de accuratie waarmee je je boodschap bij de juiste persoon kan brengen, je hebt een instant resultaat en een hoog interactieradius. 

Voor jezelf als persoon brengt Facebook je dichter bij de mensen die je helaas te weinig ziet.  En via de vele Facebook groepen verzamelen we dromen en herinneringen, emoties die anders verloren zouden zijn of verdrongen tot een oude, stofferige schuif.

Als ondernemer kan Instagram je boodschap met slechts een rake foto verkondigen aan een doelgroep dat hunkert naar nieuwe impulsen, nieuwe trends… nieuwe aankopen.

De soms dubieuze rol van influencers is inderdaad om over na te denken maar hun invloed is hoe dan ook onvermijdelijk.  

‘Spontaan’ een leuke ervaring vertellen over de nieuwe rimpelzalf van Devos en Lemmens is niet anders dan toen Jean Marie Pfaff zijn keepershandschoenen waste met Dash Brite Max Plus Extra.

Hoe dan ook, het verdiensten patroon in reclame is verschoven naar een medium waar de boodschap meer verpakt moet worden als een verhaal, een belevenis. 

En daar ga ik voor als Social Media Coach. Met een focus op de positieve kracht van Sociale Media help ik je een verhaal te brengen dat het verschil maakt. Leg al je vooroordelen naast je neer en laat je overdonderen door de onbegrensde kracht van de nieuwe media en leef intenser, maar ook bewuster. 

Juno

Social Media Coach 

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Juno-Media

Thema door Anders Norén