Juno-Media

Connecteer met het leven

Het nut van shopping assistent

In de twintig jaar dat ik in de verkoop heb gestaan heb ik zowat alles verkocht.  Van keukens, tegels en sanitair tot cd’s, gsm en verzekeringen maar steeds hetzelfde dogma: excelleren in service voor de klant.

Met andere woorden, ik sta tot uw dienst. En dat meen ik echt, ikzelf heb veel voldoening bij het helpen van een klant bij zijn/ haar keuze op een eerlijke en oprechte manier. 

In die 2 decennia is de commerciële koopomgeving en het koopgedrag van mensen op zich heel erg veranderd. Het online kopen heeft de focus doen verschuiven van service naar prijs en dat heeft een paar onverwachte neveneffecten met zich meegebracht.

Van een overrompeling van de markt van Chinese dumpingproducten, de teloorgang van de lokale handelaar tot de verwaarlozing van de hulpbehoevende consulent.

Door deze nieuwe focus vallen een heleboel mensen uit de digitale boot, de behoefte naar persoonlijk advies blijft aanwezig en deze wil ik met dit engagement invullen. 

Als shopping assistent voor diverse electronica in het algemeen en fotomateriaal in het bijzonder luister ik naar je behoeftes en verwachtingen en ga ik op zoek naar de juiste oplossing. Soms kan dat gewoon online en begeleid ik je door een veilig betalingsverkeer. Of indien je dat verkiest gaan we samen naar de winkel en zorg ik ervoor dat je koopervaring aangenaam en bevredigend verloopt.

Wil je meer te weten komen over deze service? Neem dan vlug contact op voor meer details.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Juno-Media

Thema door Anders Norén